неделя, 17 май 2009 г.

-CH отива на изложба



Реших този проект да се реализира като съавторство между мен и Кристина. Колкото усилия съм положил зад обектива, толкова е положила и тя пред него, труда ни е общ. За пореден път и благодаря за търпението, старанието и таланта които вложи в общата ни работа, а също така и за доверието което ми гласува, позволявайки ми да заснема нещата които искам да видя. Това не е целият материал който ще бъде показан. В скоро време ще има още една презентация.

10 коментара:

Анонимен каза...

Еееееееее,браво ,браво! Просто нямам думи...Вълшебно! :) Поздравявам ви за чудесната работа! Успех!
Ani Topalova

Valkocompany каза...

Тя е страхотен модел,а работата ви е на топ ниво.Малка забележка - клипа е леко муден.Добре би било времетраенето да се вмества в рамките на 5 минути.

simon каза...

Не съм съгласен с теб за времетраенето, то не е от решаващо значение. Видеото налага своето темпо още в началото. Събрах мнения и от други хора по този въпрос, тоест проверих твоята препоръка, но се оказва, че при тях няма подобен проблем. Би било неразумно да не се водя по темпото в музиката и би било безумно да премонтирам прекрасното парче на Lisa Gerrard. Благодаря за споделеното мнение.

Анонимен каза...

simon,нужен ли е някакьв специален plug-in,видеото нещо не иска да зареди...

simon каза...

При мен зарежда нормално, повредата е в твоя телевизор;) Опитай пак.

simon каза...

Опа, грешката се оказва в моя телевизор - баннали са клипа във Vbox7,били се виждали голи интимни части. Това е. Ще оправим грешката.

Елена Аргирова каза...

прекрасно е...свързването на всички снимки в едно идейно цяло + музиката на Lisa Gerrard е много добра идея, магията е още по-голяма...браво за труда ви,откритостта ви и постигнатото, браво и на двама ви!

HH каза...

Страхотно е!

Анонимен каза...

Ако имаше и филм с интервюта от Вас двамата и малко сцени от работния процес щеше да е много яко.И обобщаващо.:)
Станимир

Анонимен каза...

Тези Очи откъде ги взе Кристина?
Ах Ти Лютаков! Браво
Дано разбирате колко сте хубави